Sem, kar počnem...

Development

SFU Ljubljana

Zasebna Univerza Sigmunda Freuda v Ljubljani je ustanova, ki potrebuje dolgoročne rešitve. Spletno stran sem zgradil na novih temeljih in jo približal trenutnim trendom oblikovanja in uporabe. Moral sem upoštevati obstoječe smernice za oblikovanje blagovne znamke katere sem prilagoditi za spletno uporabo. Oblikovanje in struktura spletne strani sta bili v celoti prepuščeni moji presoji na podlagi poznavanja njihovih potreb in želja. Glede na predhodno spletno stran sem izboljšal uporabniško izkušnjo obiskovalce, uporabniško izkušnjo za urejevalce vsebin in prilagodil stran za mobilne naprave. Ker spletna stran nima veliko objav, sem ustvaril samodejno prikazovanje povezanih vsebin na podlagi konteksta glavne vsebine, kar pripomore k občutku večjega števila vsebin in večjo izbiro povezanih objav, ki so zanimive za obiskovalca.
Technical Details
Vloga
Projektno vodenje, programiranje in oblikovanje
SFU Ljubljana
Design
Development

Coloni Architects

Skupaj z naročnikom smo zasnovali idejo, katero sem implementiral na Drupal 8 (sistem za urejanje vsebin). Programiranje je zahtevalo veliko iznajdljivosti, saj smo na željo stranke ustvarili več komponent narejenih po meri. Rezultat se odraža v zanimivem prikazu mreže projektov in na posamičnih predstavitvenih straneh projektov. Kljub kompleksi postavitvi v ozadju, je urejevalnik za stranko ostal intuitiven, pogled za obiskovalce pa minimalističen in unikaten.
Technical Details
Vloga
Projektno vodenje, oblikovanje in programiranje
Coloni Architects
Development

multiPlan arhitekti

Unikatno oblikovanje je ustvarila druga agencija, sam pa sem poskrbel za implementacijo njihovega designa. Skupaj s stranko in oblikovalci smo morali premagati mnoge izzive, da smo dosegli popolno harmonijo perfekcije in minimalističnega videza.
Technical Details
Vloga
Programiranje
multiPlan architects
Design
Photography
Development

Wheelster

Za Wheelster smo izbrali obstoječo oblikovno predlogo in jo preoblikovali v skladu z vizualnimi smernicami blagovne znamke. Poleg spletne trgovine sem oblikoval logotip in poskrbel za fotografije produkta.
Technical Details
Vloga
Programiranje, oblikovanje, svetovanje in produktna fotografija
Wheelster
Development

Livartis

Livartis je družinsko podejtje s tradicijo, ki potrebuje stran z osnovnimi funkcionalnostimi. Obstoječo oblikovno predlogo sem prilagodil strankinim željam in razvil nekatere unikatne funkcije.
Technical Details
Vloga
Programiranje, prilagoditev oblikovanja in projektno vodenje
Livartis

Mnogo projektov narejenih za agencije ni mogoče javno objaviti na moji spletni stani.
Za popolen seznam vseh mojih referenc, me prosim kontaktirajte.